We design your experience

Creative Desk transformeert wetenschap en onderwijs in toegankelijke verhalen voor het grote publiek met de beleving en zeggingskracht van audiovisueel design. We make it happen!

Leef in. Leef uit. Beleef!

Leef in
Verwoorden


Bij elke communicatievraag stappen we in de schoenen van de ander. Met frisse ogen kijken we naar hun wereld en bijpassende ideeën die kloppen.

Leef uit
Verbeelden

Met de inhoud als basis leven we ons creatief uit. Vanuit plezier, motivatie en scheppingskracht maken we verbinding met de kern: altijd visueel en interactief.

Beleef!
Vertellen

Er is 1 ervaring, maar er zijn 1001 manieren om die uit te drukken. Ons doel: een unieke zichtbare beleving neerzetten die alles en iedereen verbindt.

 De Creative Desk-pijlers

Concept

Een concept is een waardevast verhaal
dat alle visuele elementen verbindt in eenheid.

Co-creatie

Creatie is mensenwerk. Het perfecte samenspel vind je niet uit op papier, maar in de praktijk van alledag.

Crossover

Een 3D-team van denkers, doeners en dromers. Vakoverstijgend brengen we werelden bij elkaar.

Banner SARO Magazine

Arbeidsmarktcommunicatie & branding

Uitdagingen voor Rotterdamse scholen 

Ontdek het belang van effectieve arbeidsmarktcommunicatie in het Rotterdamse onderwijslandschap met het nieuwe SARO magazine. Met een doordachte communicatiestrategie laten we talentvolle docenten aan het woord en leggen ze vast in hun dagelijkse setting wat (nieuw) personeel kan aantrekken en behouden. Ontdek hoe we de nieuwe identiteit van SARO presenteren. Lees over het onderwijsklimaat in Rotterdam en laat het magazine inspiratie zijn voor nieuwe successen.

Zie case
SARO theemap

Brandguide

SARO Theezakje

Visitekaartje

Social Media Campagne SARO

Banner

Loyda van der Vlist Regisseur Creative Desk Stand out

Waar kunnen we bij helpen?

De inhoud vormt altijd ons vertrekpunt. En dat doen we samen, want in co-creatie gaat het bruisen! Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neerzetten. Deel je ideeën met ons!