We design your experience

Creative Desk transformeert wetenschap en onderwijs in toegankelijke verhalen voor het grote publiek met de beleving en zeggingskracht van audiovisueel design. We make it happen!

Leef in. Leef uit. Beleef!

Leef in
Verwoorden


Bij elke communicatievraag stappen we in de schoenen van de ander. Met frisse ogen kijken we naar hun wereld en bijpassende ideeën die kloppen.

Leef uit
Verbeelden

Met de inhoud als basis leven we ons creatief uit. Vanuit plezier, motivatie en scheppingskracht maken we verbinding met de kern: altijd visueel en interactief.

Beleef!
Vertellen

Er is 1 ervaring, maar er zijn 1001 manieren om die uit te drukken. Ons doel: een unieke zichtbare beleving neerzetten die alles en iedereen verbindt.

 De Creative Desk-pijlers

Concept

Een concept is een waardevast verhaal
dat alle visuele elementen verbindt in eenheid.

Co-creatie

Creatie is mensenwerk. Het perfecte samenspel vind je niet uit op papier, maar in de praktijk van alledag.

Crossover

Een 3D-team van denkers, doeners en dromers. Vakoverstijgend brengen we werelden bij elkaar.

Oratie prof. dr. Anne Marie Weggelaar H9A1249 Web 2023 11 17 By Creative Desk

Samen leren transformeren

Prof. Annemarie Weggelaar

Voor de oratie van prof. Annemarie Weggelaar hebben we een baanbrekende ervaring gecreëerd: de eerste volledig immersieve oratie in Nederland. Met het thema van haar leerstoel, innovatie in de zorg, als leidraad, hebben we videomapping en geavanceerde AI-technieken ingezet om de aula van de universiteit te transformeren. Bezoekers waanden zich letterlijk ín de presentatie, omringd door dynamische, AI-gegenereerde beelden die de symbiose én de spanning tussen technologie en menselijkheid illustreerden.

Banner Anne Marie Weggelaar v2

Complete transformatie

We gebruikten de muren van de aula om een tijdlijn uit te beelden: links het verleden, in het midden het heden en rechts de toekomst. Deze visuele metafoor versterkte het narratief van voortdurende evolutie in de zorgsector. De karakters in haar presentatie, gegenereerd door AI en tot leven gewekt met onze voice-overs, maakten complexe thema’s toegankelijk en boeiend.

Deze unieke aanpak zorgde niet alleen voor een visueel spektakel, maar benadrukte ook hoe technologie ingrijpende, positieve veranderingen kan bewerkstelligen in de zorg. Door innovatie tastbaar en beleefbaar te maken, hebben we een onuitwisbare indruk achtergelaten op het publiek. En natuurlijk moest dit gefilmd worden!

Trailer: Voor STZ Ziekenhuizen

Trailer: Behind the scenes

Loyda van der Vlist Regisseur Creative Desk Stand out

Waar kunnen we bij helpen?

De inhoud vormt altijd ons vertrekpunt. En dat doen we samen, want in co-creatie gaat het bruisen! Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neerzetten. Deel je ideeën met ons!