Creative Desk

Co-Creation Company
Hoogeveenenweg 85b
2913 LV Nieuwerkerk
aan den IJssel

Aan tafel met ons?

Bel of WhatsApp
06 44 54 99 20
aantafel@creativedesk.nl

Ontwerp. Podcast opname. Podcast integratie

Kennisevent Edulicious

Op de Dag van de Leraar op 5 oktober werd tijdens kennisevent Edulicious ook het project Effectieve Leraren afgesloten door de Pabo van Inholland Rotterdam en stichting Kind en Onderwijs Rotterdam. Dit staat in het teken van ‘kennis vergaren en met elkaar delen’ en werd gehouden op locatie Maassilo.

Leef in  Leef uit  Beleef het!

Design

Promotie

Dagprogramma

De Rotterdamse stadsdichter Derek Otte en keynote-spreker Peter Heerschop trappen af met een met een voorstelling. Vervolgens zijn er kennissessies over:

  • Educatief partnerschap
  • Opbrengstgericht werken
  • De gelukkige klas
  • Begeleiding beginnende leerkrachten
  • Omgaan met verschillen

Logodesign

Doel van het event is om medewerkers van Kind en Onderwijs Rotterdam en basisschoolleerkrachten in spe van Inholland Rotterdam te laten 'smullen' van hun kennis. Dat gevoel wilden we laten terugkomen in het logo. Je moet er zin in krijgen!

Effectieve Leraren

Met het project Effectieve Leraren wil de opleidingsschool zich doorontwikkelen. Zo heeft onderzoek aangetoond dat de leraar een bepalende factor is voor goed onderwijs. Door samen te werken aan de ambitie om samen met en van elkaar te leren, worden leerlingen en studenten beter toegerust waardoor het onderwijs beter wordt.

Dag van de Leraar

Deze dag is bedoeld om waardering uit te spreken voor het werk dat docenten uitvoeren en geldt als feestdag voor alle leraren in Nederland.