We design your experience

Creative Desk transformeert wetenschap en onderwijs in toegankelijke verhalen voor het grote publiek met de beleving en zeggingskracht van audiovisueel design. We make it happen!

Leef in. Leef uit. Beleef!

Leef in
Verwoorden


Bij elke communicatievraag stappen we in de schoenen van de ander. Met frisse ogen kijken we naar hun wereld en bijpassende ideeën die kloppen.

Leef uit
Verbeelden

Met de inhoud als basis leven we ons creatief uit. Vanuit plezier, motivatie en scheppingskracht maken we verbinding met de kern: altijd visueel en interactief.

Beleef!
Vertellen

Er is 1 ervaring, maar er zijn 1001 manieren om die uit te drukken. Ons doel: een unieke zichtbare beleving neerzetten die alles en iedereen verbindt.

 De Creative Desk-pijlers

Concept

Een concept is een waardevast verhaal
dat alle visuele elementen verbindt in eenheid.

Co-creatie

Creatie is mensenwerk. Het perfecte samenspel vind je niet uit op papier, maar in de praktijk van alledag.

Crossover

Een 3D-team van denkers, doeners en dromers. Vakoverstijgend brengen we werelden bij elkaar.

Banner Arno van Leenders kopie

De kunst van de pathologie

Prof. Arno van Leenders

Deze oratie was een visueel avontuur waar kunst en wetenschap elkaar ontmoette. Arno verbindt op een fascinerende manier de wereld van kunst met de details die hij ziet in de pathologie. Wij brachten deze visie tot leven. Elk beeld vertelde een verhaal, elk detail droeg bij aan een groter geheel, net zoals de puzzelstukjes waar Arno zo van hield als kind.

Ons werk ging verder dan alleen ontwerpen. We doken diep in de inhoud, zodat deze ons eigen werd. Het resultaat? Een reeks geanimeerde meesterwerken die niet alleen informeren, maar ook inspireren. Een decor helemaal op maat gemaakt. En een minicollege op film, zodat het publiek wordt meegenomen in Arno's visuele wereld. Dit is hoe wij wetenschap toegankelijk maken, met flair en visuele verbeelding.

Loyda van der Vlist Regisseur Creative Desk Stand out

Waar kunnen we bij helpen?

De inhoud vormt altijd ons vertrekpunt. En dat doen we samen, want in co-creatie gaat het bruisen! Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neerzetten. Deel je ideeën met ons!