Adres
Telefoon

06 44 54 99 20 Loyda | Wetenschap
06 81 42 72 80 Peter | Onderwijs

E-mailadres

ERGO

Erasmus Rotterdam Gezondheid Onderzoek (ERGO) is een langlopend bevolkingsonderzoek onder bijna 20.000 mensen van 40 jaar en ouder in de Rotterdamse wijk Ommoord. ERGO onderzoekt veel voorkomende gezondheidsproblemen op oudere leeftijd. Kijk naar de film die we geproduceerd hebben, waar precies wordt uitgelegd wat ERGO onderzoekt.

Magazine Film Website

ERGO Nieuws: Hoofdredactie & Design

ERGOnieuws, Erasmus MC, Creative Desk, wetenschappelijk onderzoek
Wetenschapscommunicatie, ERGO Nieuws, magazine, wetenschappelijk onderzoek,
Wetenschapscommunicatie, ERGO Nieuws, magazine, wetenschappelijk onderzoek,

ERGO Nieuws

ERGO Nieuws is hét magazine waar alle dagelijkse praktijken van het ERGO-centrum in te vinden zijn. Hierin leert de lezer het centrum kennen vanuit verschillende perspectieven. Het magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 8500 exemplaren. 

Hoofdredactie

Naast medisch-wetenschappelijk nieuws hebben we de redactionele formule van ERGO Nieuws vernieuwd met lifestyle-elementen. Ook de fotografie drukt nu een prominente stempel. Als team gaan we graag op pad om het in co-creatie te realiseren.

ERGO Website

Branding met Creative Desk, huisstijl, uittingen, powerpoint, keynote

Website

De doelgroep van de website zijn alle ERGO-deelnemers, medewerkers, huisartsen, apothekers, wetenschappers en woonzorgcentra. Zij zijn allemaal betrokken bij het ERGO-onderzoek.

Loyda van der Vlist, Creative Desk

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij vertrekken altijd vanuit de inhoud. Co-creatie is key. Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neer zetten. Let's talk about details.

© Creative Desk 2022

Vacatures