Rock on!

Zedstock

Knotsgek, gekker dan gek. In co-creatie met Mr. Zed kwam de Zedstock party tot stand. De opdracht? Willy Wonka meets de Parade! Een crazy blend for a crazy ride. 

We tekenden voor het creatieve concept. Dachten na over hoe ziet het programma eruit? Wat ervaren mensen als ze binnenkomen? Wat voor beleving willen we neerzetten? En wat is daar voor nodig? Van Photobooths tot oempaloempa's, we make it happen.

En de kers op de taart? We hebben het allemaal vastgelegd. Van fotografie tot film. Het was een geweldig feest en cinematografisch spektakel. Kijk zelf maar!

Creative Concepts Film Events Decor Showstoppers

Beleef het mee! Zie de aftermovie

Grand opening

Het spektakel begon bij binnenkomst. De steltenlopers en oempa loempa's begroette iedereen met bellen en licht. Bij binnenkomst waren er kraampjes met wel heel bijzondere drankjes. Scroppino met bevroren popcorn, here you come! We zitten niet stil, want op de Trabant mag geschreven worden. Laat jouw tekening achter. Ontmoet daarna de schminkdames en laat je extra mooi maken voor de photobooth. Nu ben je toch helemaal klaar voor de muzikale optredens!

Signing

Voor het feest waren er twee verschillende groepen. Hiervoor hebben wij bedacht dat ze op de website konden kiezen wat voor peppermint of gummybear ze waren. Op het feest werden dit grapje doorgevoerd. Met Willy Wonka quotes en psychedelisch groen, kwam Zedstock verder tot leven. Ook werd deze stijl toegepast op de chocoladerepen die werden uitgedeeld aan het einde van de avond.

Een photobooth met Zedstock animaties

Scroppinokraam met wow-effect

Trabant als levend gastenboek

Eigenwijze oempa loempa's

Lichtbandjes die op me muziek mee branden

Een filmcrew om alles vast te leggen

Lights, camera, action

Om alle muzikale optredens mogelijk te maken is er een enorme crew aan technici nodig. Op deze locatie waren nog geen podiums, dus alles moest zelf gebouwd worden. Daarnaast hebben de artiesten allemaal eisen waaraan moeten worden voldaan. Denk aan de grootte van het podium en de technische specificaties van de apparatuur.

Loyda van der Vlist, Creative Desk

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij vertrekken altijd vanuit de inhoud. Co-creatie is key. Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neer zetten. Let's talk about details.