Oratie prof. dr. Lia van Zuylen - Creative Desk

Oratie VU Amsterdam

Prof. dr. Lia van Zuylen

De VU is een maatschappelijk betrokken onderzoeksuniversiteit in Amsterdam. Voor wetenschappers die de noodzaak voelen om hun kennis te delen met de buitenwereld verzorgt Creative Desk oraties en emeritaten vanuit de aula van VU Amsterdam. Dit keer mochten wij voor Prof. dr. Lia van Zuylen aan de slag.

Regie & livestream Story & visuals Mediatraining

Livestreams met Creative Desk, wetenschapscommunicatie, prof. dr. Lia van Zuylen, oratie

Livestream

Livestreaming is hot, zeker sinds corona! Ons team van technici en operators staat paraat en zorgt voor een fijne kijkervaring voor het online publiek. Met een livestream krijgt je verhaal een nog groter podium dan op de dag zelf. Tijdens de oratie regelen wij de hele regie van de plechtigheid; zowel de artistieke leiding als het beheer van alle organisatorische zaken en de uitvoering. 

Creative Desk Onderwijs & Wetenschap

Visuals wetenschap

Bij modern academische onderzoek draait het niet alleen om de aantoonbare prestaties, ook om een overtuigende presentatie. Indrukken, associaties, belevingen en emoties – die geven vaak de doorslag voor het grote publiek. Visuals bij je wetenschappelijk onderzoek verhogen de impact én de online vindbaarheid. Voor prof. dr. Lia van Zuylen zijn we aan de slag gegaan.

Mediatraining

Wetenschappers die in de media optreden, bereiden zichzelf inhoudelijk, mentaal en fysiek voor. Wij geven korte, activerende mediatrainingen in onze studio om de wetenschappelijke boodschap krachtig en aanstekelijk te vertellen.

Mediatraining, Livestreams met Creative Desk, wetenschapscommunicatie, prof. dr. Lia van Zuylen

Takeaway message

De brug van wetenschap naar het grote publiek maak je ook met een korte takeaway message. Dat kun je ook zien als een samenvatting van de plechtigheid. Bij interesse kan de kijker de hele oratie bekijken. Eenmaal geplaatst op YouTube zorgt het voor een groot online bereik.

Loyda van der Vlist, Creative Desk

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij vertrekken altijd vanuit de inhoud. Co-creatie is key. Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neer zetten. Let's talk about details.