Adres
Telefoon

06 44 54 99 20 Loyda | Wetenschap
06 81 42 72 80 Peter | Onderwijs

E-mailadres
wervingcampagne, onderwijscommunicatie, communicatieonderwijs, vacaturekrant, middelbare scholen

Arbeidscommunicatie

Kind en Onderwijs Rotterdam is een stichting voor Christelijk primair onderwijs. Hun 27 scholen voor basisonderwijs en 3 scholen voor het speciaal basisonderwijs bevinden zich op de rechter Maasoever. Er wordt een actief personeelsbeleid gevoerd, waarbij de hele communicatiemix wordt ingezet. 

Vacaturekrant Signing Strippenkaart

Vacaturekrant

Campagnes met Creative Desk, vacaturekrant, kind en onderwijs, interviews

Promotiematerialen

Campagnes met Creative Desk, vacaturekrant, kind en onderwijs, interviews

Dé Vacaturekrant

Na 4 edities kunnen we wel zeggen dat dit communicatiemiddel zijn succes heeft bewezen. Zo kunnen leerkrachten van school wisselen. Maar krijgen aankomende leerkrachten snel een compleet overzicht van het aanbod. Interviews met leerkrachten van de verschillende scholen geven een goed beeld van de cultuur en mogelijkheden tot groei binnen K&O.
We hebben ook infoboekjes gemaakt voor de verschillende doelgroepen.

Een duurzaam Correctbook voor elke leerkracht

Correctbook is een uitwisbaar notitieboek. In het onderwijs schrijven we veel op, maar hoeft niet alles oneindig bewaard te worden. Heb je de aantekeningen niet meer nodig dan wis je die eenvoudig uit en gebruik je de pagina opnieuw. Met de aankoop van elk Correctbook wordt één kind in een ontwikkelingsgebied ook voorzien van dit uitwisbare schrijfmateriaal.

Beurs

Fietsen

Gratis sporten voor personeel

Als werkgever wil je ook dat je leerkrachten in goede conditie blijven en tegelijkertijd wat gezelligheid bieden. Zo is er een mooi aanbod aan activiteiten samengesteld. Hiervoor hebben we verschillende poppetjes ontworpen, die afgeleid zijn van het logo.

Beursstand

Presentatiewand in de huisstijl met een bijpassende spreektafel tijdens een beurs voor pabostudenten in De Doelen

Lekker op de fiets door Rotterdam

Heb je een afspraak onder werktijd? Pak dan één van de Kind en Onderwijs fietsen, elke school heeft 1 of meerdere fietsen staan. Hiervoor hebben we een kleurrijke signing op de 75 fietsen verzorgd.