Meerkracht Festival 2022

Onderwijscommunicatie primair onderwijs

Op 31 maart 2022 organiseerde Kind en Onderwijs voor hun 1.000 medewerkers het Meerkracht Festival. Als onderwijsprofessional breng je al je talenten, interesses en ambities mee, ook die je privé inzet, dat is meerkracht! Er werden verrijkende workshops verzorgd, die je (meer)kracht meegeven in het dagelijks werk van leraar. 

Creative Desk tekende voor zowel het geven van workshops, het vastleggen van het festival en het visuele concept van het Meerkracht Festival.

Personeelswerving Open dagen Onderwijscommunicatie

onderwijscommunicatie,communicatie onderwijs, meerkracht festival, wervingscampagnes, personeelswerving, primair onderwijs,voortgezet onderwijs
onderwijscommunicatie, communicatieonderwijs, vacaturekrant 2022, personeelswerving, kind en onderwijs, wervingscampagnes, personeelswerving

Vacaturekrant 2022

Voor de 6e keer op rij hebben we de nieuwe editie van de Vacaturekrant succesvol op de deurmat gekregen. Dit jaar waren het Meerkracht Festival en de Vacaturekrant gekoppeld. Samen vormden ze het thema 'meerkracht'. Het doel van de Vacaturekrant is het werven van personeel; het binnen brengen van nieuwe talenten en krachten. Interviews met leerkrachten van de verschillende scholen geven een goed beeld van de mogelijkheden tot ontplooiing binnen K&O Rotterdam. Wat is jouw kleur en kracht?

onderwijscommunicatie, communicatieonderwijs, vacaturekrant 2022, personeelswerving, kind en onderwijs, wervingscampagnes, personeelswerving

Opening Meerkracht Festival

Bij een festival hoort een fraaie opening. De dag startte met een video met de voorzitter College van Bestuur, Rolf van den Berg en zijn opvolger Jasmijn Kester, waarbij het personeel ook werd toegesproken en iedereen een fijne dag werd toegewenst. De video is opgenomen in de Creative Desk studio. 

onderwijscommunicatie, communicatieonderwijs, vacaturekrant 2022, personeelswerving, kind en onderwijs, wervingscampagnes, personeelswerving

Goodies voor elke medewerker

Creative Desk heeft het visuele concept voor het Meerkracht Festival ontworpen. Iedere medewerker ontving een tas met daarin wat leuke goodies van Kind en Onderwijs Rotterdam en een plattegrond van het festival. In de tas zat een notitieblok, een pen en een doosje pepermuntjes, allemaal in de huisstijl van het Meerkracht Festival. Op de plattegrond stonden de scholen met de workshops die daar plaatsvonden. 

meerkracht festival, pennen, drukwerk, pennen bedrukken
meerkracht festival. peperpuntjes bedrukken, drukwerk
meerkracht festival, notitieblokken bedrukken, notitieblokjes, drukwerk

Verrijkende workshops

Op het festival werden vele verrijkende workshops verzorgd, die je kracht meegeven in het dagelijks werk van leraarkracht. Creative Desk heeft drie workshops gegeven:

1. Filmen in de klas door Peter de Jong en Famke Vromans
2. MeanderKRACHT door Corrie Nagtegaal
3. StemKRACHT door Caroline van Eijken

Peter de Jong, Creative Desk

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij vertrekken altijd vanuit de inhoud. Co-creatie is key. Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neerzetten. Let's talk about details.