Onderwijscommunicatie met Creative Desk, kindcentrum de Vlinder,
Kindcentrum

De Vlinder

In het gebouw van Kindcentrum de Vlinder zijn bs de Vlinder en sbo de Vlinder samen in één gebouw gevestigd. Andere partners zijn een peuterspeelzaal en een logopedie- en oefentherapiepraktijk. Creative Desk heeft de transformatie van diverse basisscholen naar volledige kindcentra van start tot finish vormgegeven.

Concept Fotografie Signing Branding

Kindcentrum de Vlinder, huisstijl, vormgeving met Creative Desk
Onderwijscommunicatie, Kindcentrum de Vlinder, huisstijl, vormgeving met Creative Desk
onderwijscommunicatie, Kindcentrum de Vlinder, huisstijl, vormgeving met Creative Desk

Logodesign

De transformatie van basisschool naar kindcentrum de Vlinder was een creatief proces met alle partners. We hebben inmiddels al verschillende scholen en kindcentra in een nieuw jasje mogen steken. Hiermee zorgen we voor een frisse doorstart. 

onderwijscommunicatie, Kindcentrum de Vlinder, huisstijl, vormgeving met Creative Desk

Grafische uitingen

Het nieuwe logo vormt de basis voor de verdere vormgeving. Het logo is verwerkt in de nieuwe huisstijl en andere grafische elementen. Zoals een overzichtsfolder met alle samenwerkende partners. Een belangrijk communicatiemiddel om mee te geven aan geïnteresseerde ouders.

Webdesign en fotografie

Voor Kind en Onderwijs werken we met een eigen ontwikkelde template waarbij de banner van de website is gericht op werving. Hiervoor maken we foto's die de belangrijke pluspunten van de school belichten. Ook presenteren we hier de samenwerkende partners om een compleet beeld van het kindcentrum te geven. 

Signing schoolgebouw

Als slotakkoord hebben we de signing verzorgd voor het schoolgebouw. Het logo is verwerkt in een lichtbak van 2,5 x 2,5 meter. Met daaronder de letters in 3D op afstandsnokken. Binnen in de hal wordt iedereen verwelkomd in de vele talen die de leerlingen en ouders machtig zijn.

Bekijk meer werk voor Kind en Onderwijs Rotterdam

Peter de Jong, Creative Desk

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij vertrekken altijd vanuit de inhoud. Co-creatie is key. Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neerzetten. Let's talk about details.