Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU)

HKU is met bijna 4400 studenten niet alleen de grootste hogeschool voor de kunsten in Nederland, maar ook een van de grootste op kunst en cultuur gerichte opleidingsinstituten in Europa. Loyda is sinds 2009 als gastdocent verbonden aan de HKU, op het vlak van persoonlijk en professioneel profileren.

Pitch. Profileren. Design.

Interieurarchitectuur

Theater

Kunsteducatie

Interieurarchitectuur

Bij de Master Interior Architecture word je opgeleid tot interieurarchitect. Je leert hoe je creatief, communicatief en onderzoekend te werk gaat en jouw eigen positie in het werkveld te vinden. Voor de eindpresentaties traint Loyda de mensen om zich visueel te profileren.

Theater

HKU Theater is dé plek om verschillende disciplines van de theaterwereld te leren kennen, te bestuderen en te beleven. 10 jaar lang heeft Loyda de aankomende theatermakers en -docenten begeleid om met een eigen signatuur af te studeren.

Kunst & Economie

Kunsteducatie

De master Kunsteducatie leidt kunstvakdocenten, kunstenaars, (technologisch) ontwerpers, CMV'ers en kunstmanagers op die een innovatieve rol spelen in de kunsteducatie. Met swingende Pecha Kucha-presentaties studeerden ze af voor een divers publiek.

Presentatietraining

Kunst & Economie

Wil jij creatief ondernemer worden? Of manager in de culturele sector? Dan is Kunst en Economie écht iets voor jou. Het is niet voor niets de grootste afstudeerrichting van de HKU. Met het vak Knowledge Transfer hielp Loyda gemiddeld 120 studenten per jaar met de voorbereiding op hun verdediging.

Presentatietraining

Vele mensen uit Nederland en ver daarbuiten hebben we zichzelf leren presenteren aan de buitenwereld onder het motto No story, no glory.  Op locatie of voor de camera in onze green room. Life is a pitch!