BIG Rotterdam

BIG Rotterdam staat voor Behavioural Insights Group Rotterdam, kortweg BIG'R. Het team bestaat uit gedragsonderzoekers, beleidsmakers en specialisten. Urgente aanmeldingen en dilemma's vanuit de gemeente Rotterdam pakken zij gezamenlijk aan. Zij bedenken kleine duwtjes in de goede richting en onderzoeken kleine en grote vragen.

Huisstijl Animaties & infographics Presentaties

Building the brand

Creative Desk onderwijs & wetenschap

Brandguide

De richtlijnen voor het consequent toepassen van de nieuwe huisstijl van BIG'R hebben we verwerkt in een brandguide. Superhandig voor de herkenbaarheid en voor alle gebruikers die nu weten hoe ze met de visuele identiteit om moeten gaan.

Infographics

Infographics

Rotterdam is de een-na-grootste stad van Nederland met een mooie diverse bevolking én onderzoeksgroep. Dé plek om aan de slag te gaan met wetenschap en beleid. Alle opgeleverde onderzoeken hebben we in toegankelijke infographics gepresenteerd, zodat iedereen baat heeft bij de opgeleverde opzichten.

Van a tot z

Design & Animatie

Van a tot z

Vanaf het begin zijn we als communicatiebureau betrokken geweest bij alle inhoudelijke stappen met het gedragsteam om zo te komen tot een goede branding van BIG'R.

Design

We hebben de huisstijl van BIG'R goed kunnen doorontwikkelen; van flyers, banners tot een digitaal magazine. Het projectteam van BIG'R heeft het allemaal gebruikt tijdens de workshops, presentaties en lezingen over de wetenschappelijke werkwijze van BIG'R. 

Animatie

Met een animatie wilden we het project BIG'R mét humor simpel uitleggen. De samenwerking tussen gemeente en universiteit laten zien. Tonen hoe gedragswetenschap kan werken. Door het te versimpelen, te concretiseren en pakkende situaties te zien, laten we de betekenis zien.