Creative Desk

Co-Creation Company
Hoogeveenenweg 85b
2913 LV Nieuwerkerk
aan den IJssel

Aan tafel met ons?

Bel of WhatsApp
06 44 54 99 20
aantafel@creativedesk.nl

Wetenschappelijke

infographics

Een heldere infographic bedenken is topsport. Zo wil je niet te veel informatie, want je wilt het publiek niet overdonderen. Het motto is 'Less is more'. Van tevoren kijken we naar wat nu echt de kern is. En vanuit die centrale boodschap ontwerpen we. Het is belangrijk om telkens het publiek in het achterhoofd te houden.

Presentatie Huisstijl Visueel design Infographic

Voorbeelden infographics

Big Medilytics

Voor het Big Medilytics project lagen er per land andere uitdagingen en kansen van Big Data die we in kaart wilden brengen. Daarbij speelden telkens andere factoren een rol.

Presentatie obesitas platform, Creative Desk, Erasmus MC, prof. dr. Liesbeth van Rossum
Obesitas Platform

Voor professor Liesbeth van Rossum vertaalden we het ingewikkelde proces achter obesitas naar visuele infographics. Met 3D-beelden en echte mensen proberen wij het verhaal begrijpelijk én levensecht te maken.

Voor de oratie: Zilver en gOud

De meest effectieve infographics zijn wat ons betreft de meest simpele. Cijfers zijn soms helemaal niet nodig. Zo hebben we hier de stadia van kanker weergegeven door middel van lucifers.

Bekijk ook

andere belevingen
Joia de Jong, Creative Desk

Waar kunnen we jou mee helpen?

Wij vertrekken altijd vanuit de inhoud. Co-creatie is key. Zo weten we zeker dat we de juiste beleving neerzetten. Let's talk about details.

© Creative Desk 2022

Vacatures