GGD 100 jaar

De GGD heeft als doel de gezondheid van alle Nederlanders te monitoren en te bevorderen. Wie Sparta zegt, zegt Het Kasteel. Hier vierde de GGD haar 100-jarig bestaan met een symposium over Verleden, Heden en Toekomst van de publieke gezondheidszorg. Gastspreker was prof. dr. Semiha Denktaş, een van de meest invloedrijke vrouwelijke wetenschappers van Nederland.

Visuele presentatie Engagement Public Health

Impact

Visual design

Creative Desk Onderwijs & Wetenschap

Locatiecheck

Meest invloedrijk

Jaarlijks brengt het blad de Opzij vele invloedrijke Nederlandse vrouwen in beeld met de Opzij Top 100. In 2020/21 staat in de categorie onderwijs en wetenschap prof. dr. Semiha Denktaş op de 2e plek. Haar werk is zichtbaar en heeft impact in de maatschappij.

Creative Desk Onderwijs & Wetenschap

Engageren

Hoe breng je wetenschappelijke kennis, naast bondig en gestructureerd, ook nog eens aansprekend en overtuigend over bij diverse doelgroepen? Wij bedenken interactieve presentaties, die mensen raken, motiveren, aanzetten tot actie en voor je winnen.

Locatiecheck

Bij elk event of presentatie doen wij een locatiecheck en een technische doorloop, zodat er geen nare verrassingen zijn tijdens het hoogtepunt zelf. We komen op de mooiste locaties, zoals Het Kasteel.