Adres
Telefoon

06 44 54 99 20 Loyda | Wetenschap
06 81 42 72 80 Peter | Onderwijs

E-mailadres
Nurse and robot looking out of the window ov dbc12bc7 fa40 4fac a91d 1b9151a6960e

Samen leren transformeren

Oratie Anne Marie Weggelaar

Tilburg University benoemt dr. Anne Marie Weggelaar MCM als bijzonder hoogleraar Innovatie en Transformatie in de Zorg. De belangrijkste vraag voor deze leerstoel is hoe innovatie van de topklinische zorg tot een wezenlijke transformatie van het zorgstelsel kan leiden.

Haar leerstoel richt zich dus op innovatie en transformatie in de zorg. Ze wil dit thema ook doortrekken naar zowel de visuele presentatie van haar rede als de beleving ervan.

Met behulp van video mapping wil ze het aanwezige publiek dieper onderdompelen in de aula, waardoor een immersieve ervaring ontstaat. Dit wordt veel gebruikt om verhalen te vertellen, leermomenten te versterken, emoties op te wekken, vaardigheden te oefenen en nieuwe perspectieven te bieden. Dit sluit naadloos aan bij haar leerstoel.

 Net zoals in haar presentatie pleit ze voor de effectieve inzet van technologie, wat ook weerspiegeld wordt in de visuele presentatie. Deze bestaat uit volledig unieke beelden, gecreëerd met behulp van AI. De beleving wordt een filmische reis waarbij de projecties niet alleen op het scherm, maar ook op de aulamuren plaatsvinden, zichtbaar voor de hele zaal.

Animaties

Visual Design

Afscheidscollege prof. Johan Mackenbach Creative Desk

Academische Livestreams

Webdesign met Creative Desk. CSS systeem, WordPress, Maatwerk webdesign
D4d689f1a67ece48e0d9dc975de1d8b0

Kleurenthema's

Helderpaars staat traditioneel voor creativiteit, wijsheid en ambitie. Het combineert de stabiliteit van blauw met de energie van rood. Voor ons symboliseert het de harmonieuze integratie van innovatie en technologie in de zorg. De kleur straalt visie en toekomstgerichte transformatie uit, perfect passend bij 'Samen leren transformeren'.

0 2

AI Beelden

Ook in de beelden passen we technologische innovatie toe. De visuals, gegenereerd door AI, illustreren de synergie tussen mens en technologie. Een treffend voorbeeld van hoe onze input en geavanceerde technologie samen iets waardevols kunnen voortbrengen.

Integratie nodig voor transformatie

De bewegende blokjes tonen vele innovaties, losstaand van elkaar. Zonder integratie blijven ze losse elementen. Pas wanneer nauwkeurig afgestemd, vormen ze een coherent en effectief geheel in werkprocessen.

Zorgpaden

In ons concept worden voortdurend bewegende paden getoond, die we actief verkennen. Deze naast elkaar liggende paden symboliseren het belang van blended zorgpaden voor een ware zorgtransformatie. Het benadrukt ook het belang van openheid in netwerken, zodat veelzijdige routes omarmd kunnen worden.