Kindcentrum de Vlinder

In het gebouw van Kindcentrum de Vlinder zijn bs de Vlinder, sbo de Vlinder samen in één gebouw gevestigd. Andere partners zijn een peuterspeelzaal, een logopedie- en oefentherapie praktijk. Creative Desk heeft de transformatie van diverse basisscholen naar integrale kindcentra van start tot finish vormgegeven.

Leef in  Leef uit  Beleef het!

Design

Signing

Logodesign

De transformatie van basisschool naar kindcentrum de Vlinder was een creatief doorloopproces met alle partners. We hebben inmiddels al verschillende scholen en kindcentra in een nieuw jasje mogen steken. Hiermee zorgen we voor een frisse doorstart. 

Grafische uitingen

Het nieuwe logo is basis voor de verdere vormgeving.
Het is verwerkt in de nieuwe huisstijl en andere grafische elementen. Zoals een overzichtsfolder met alle samenwerkende partners
. Een belangrijk communicatiemiddel om mee te geven aan geïnteresseerde ouders.

Webdesign en fotografie

We werken voor Kind en Onderwijs met een zelf ontwikkeld template waarbij het bovenste gedeelte van de website is gericht op werving. Hiervoor maken we foto's die de belangrijke pluspunten van de school belichten. Ook presenteren we hier de samenwerkende partners om een compleet beeld van het kindcentrum te geven. 

Signing schoolgebouw

Als slotakkoord hebben we de signing verzorgd voor het schoolgebouw. Het logo is verwerkt in de lichtbak van 2,5 x 2,5 meter. Met daaronder de letters in 3D op afstandsnokken. Binnen in de hal wordt iedereen welkom geheten in de vele talen die de leerlingen en ouders machtig zijn.

Bekijk meer werk voor Kind en Onderwijs Rotterdam op

portfoliokindenonderwijs.nl